Kære danske uddannelsesteknologier: Lad os lukke op!

Kære danske uddannelsesteknologier:
Lad os lukke op!
Jonas Thorup Langelund
Jonas Thorup Langelund

Fra i dag lukker Danmark ned. Uddannelser holder lukket, og i de næste mange uger arbejder elever og studerende hjemmefra. Som uddannelsesteknologi har vi en forpligtelse til at tage musen i højre hånd og lukke op. Lad os give fri adgang til de mange lærer, undervisere, elever og studerende, som i disse dage kæmper en brav kamp for at gennemføre undervisningen. Vi har som edtech en forpligtelse til at sikre læring og skabe gode rammer for elever og studerende i de danske undervisningshjem.

Så kære uddannelsesteknologier: Lad os lukke op!

Flere forlag har allerede gjort det, og Wordupmate følger trop. Hvad med resten? Skal I med? Senest har forlag som Gyldendal, PraxisOnline og Forlaget Columbus stillet deres uddannelsesteknologier til rådighed. Er du lærer, underviser eller uddannelseschef, kan du se listen over forlag, som Edtech Denmark har kategoriseret i samarbejde med EMU:

https://emu.dk/grundskole/dansk/forlagene-stiller-digitale-laeremidler-gratis-til-radighed

Desuden har Edtech Denmark udarbejdet en liste over danske uddannelsesteknologier, som i denne tid giver adgang rådgivning, teknologier og værktøjer:

http://edtechdonor.dk/

Lad os stå sammen for at skabe de bedste rammer for elever og studerende i denne svære tid. Lad os sikre, at Uddannelsesdanmark ikke går i stå, så elever og studerende kan fortsætte deres læring og udvikling. Hjemmefra. Online. Vi håber, at du vil dele budskabet.

Vores blog

Se flere artikler