What’s Up, Mate?

Bliver du undervist i entreprenørskab, så har du her et gratis leksikon til alverdens jungle-ord, forkortelser, buzzwords, engelske termer og slangs. Det er ord, som du højest sandsynligt vil møde i undervisning eller til samtaler med partnere, forretningsudviklere, investorer, distributører, leverandører og lignende. Med WordupMate bliver du klædt på til iværksætteri og entreprenørskab - ganske enkelt og helt gratis.

Citatet ”It´s a jungle out there” beskriver bedst, hvad Jonas følte, da han første gang stødte på entreprenørskab og innovation i undervisningen på Syddansk Universitet i 2016. Det var en jungle af ord.

Jonas begyndte at nedskrive alle ordene, han stødte på. Et word-dokument med ord som MVP, API, ARPU, KPI, lean, big data, pull marketing, crowdfunding og produktdifferentiering blev kun større og større med tiden. Det var oplagt at få defineret ordene og organiseret dem frit tilgængeligt for alle. Jonas tog kontakt til den gode Andreas, som glædeligt ville strukturere og organisere jungle-ordene på et website.

Wordupmate.dk

Andreas Mølgaard Andersen

Jonas Thorup Langelund