It's a jungle out there


Bliver dine elever eller studerende undervist i entreprenørskab? Det kan være en jungle at finde rundt. Derfor har vi samlet +3000 begreber inden for iværksætteri, innovation og entreprenørskab og gjort dem konkrete og forståelige. Vi er en ordbog til iværksætteri på danske ungdoms- og videregående uddannelser, og vores ambition er at udbrede iværksætteri i hele Danmark.

Entreprenørskab for alle

Vi vil udbrede iværksætteri i Danmark og sikre, at entreprenørskab bliver for alle uanset farve, køn, baggrund og uddannelsesniveau. I dag modtager en fjerdedel af elever og studerende undervisning i entreprenørskab på skoler og uddannelser i Danmark. Vi er langt fra i mål, men vi bevæger os i den rigtige retning.

Hvem er vi?

Vi er et hold af sprognørder, iværksættere og udviklere, som hjælper elever og studerende gennem junglen af begreber. Vi har selv været der. Vi ved, hvor svært det kan være. Idéen til Wordupmate blev født i en undervisning i innovation og entreprenørskab på Syddansk Universitet. Som studerende og grøn inden for iværksætteri var det en jungle at finde rundt blandt begreber som MVP, PR, scale up, ARPU, value proposition, FN’s verdensmål, CSR, Business Model Canvas, KPI og ROI. Til glæde for sig selv og sine medstuderende begyndte Jonas at skrive de svære begreber ned med en tilhørende og kvalitetssikret definition. Et Word-dokument med 50 begreber inden for innovation og entreprenørskab voksede sig større, og Jonas mærkede, hvordan hans medstuderende fik gavn af at bruge ordbogen i undervisningen. Word-dokumentet blev til en online platform med +3000 ord og definitioner. Nu er vores ambition at udbrede iværksætteri i hele Danmark.

Team mates

Jonas Thorup Langelund

Medstifter, kommunikation og salg

Baldur Arge Sveinsson

Medstifter, designer og udvikler